Nieuws 2020-09-10

ventilatie voor scholen en openbare gebouwen

Ontdek de KWL Yoga van Helios

De nieuwe, decentrale ventilatie-units met warmteterugwinning van Helios bieden voor elke behoefte de juiste oplossing. Vooral in scholen en andere openbare voorzieningen is het belangrijk om automatische luchtverversing te hebben, dus zonder tussenkomst van een gebruiker.

> website Helios

KWL Yoga zorgt voor een permanent behaaglijk klimaat zonder de storende invloeden zoals vuil, pollen, stof en straatlawaai die bij raamventilatie praktisch onvermijdelijk zijn.

De KWL Yoga Style-variant heeft onder andere een speciaal design luchttoevoerelement. Deze visuele accenten maken hem ideaal voor een representatieve omgeving, zoals in winkels of restaurants.

Bij KWL Yoga worden alleen die ruimtes geventileerd waar ook daadwerkelijk behoefte aan is. Dankzij het decentrale ontwerp hoeven er geen extra ventilatieleidingen te worden gelegd.
Als resultaat, en dankzij de volledig geconfigureerde apparaten, wordt de installatie-inspanning tot een minimum beperkt - ideaal voor renovatie van gebouwen. 

-> Neem contact op met het Sales Team voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. tel 03/354.00.63 - sales@climaconstruct.be

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]