Textielkanaal

textielkanalen

Hygiënisch luchtvervoer in de voedingsindustrie!

Gewone luchtkanalen voldoen dikwijls niet aan de strenge eisen die gehanteerd worden in de voedingsindustrie. Daarom zijn textielkanalen een perfect alternatief. Deze kunnen makkelijk gedemonteerd worden om te wassen. Zo blijft het luchtkanaal steeds proper en krijgen stof en bacteriën geen kans. 

Detecteerbare slider
Bij montage van het textielkanaal aan een plafondrail kunnen detecteerbare sliders gebruikt worden. Deze zijn van plastiek maar hebben een metalen staaf ingewerkt. Indien er een slider om de een of andere reden zou vallen en in het productieproces zou terecht komen, dan kan deze er makkelijk uitgescand worden. Automatisch (de)montagesysteem

Op plaatsen waar het moeilijk toegankelijk is, kan een automatisch systeem geplaatst worden. Het regelmatig afhalen en ophangen van het textielkanaal gebeurt dan op één centrale plaats. Het textielkanaal wordt automatisch over de ruimte verdeeld. 


-> Bekijk de video en werking van het automatische railsysteem

-> Neem een kijkje in de folder

U krijgt een overzicht van alle mogelijkheden betreffende de vorm, het materiaal, de kleur, de uitblaas mogelijkheden, de ophanging en het onderhoud. 

-> Neem contact op met sales@climaconstruct.be of 03/354.00.63 voor verdere informatie of een uitgewerkt voorstel op maat!

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]