inschrijven nieuwsbrief

 Vul onderstaande gegevens in om op de hoogte te blijven van events, nieuwe artikels, promoties, ... van Clima Construct. 


   
taalcode
   
   
Ik ben
   
   
        
       

Clima Construct zal de gegeven informatie van dit formulier gebruiken om u te informeren en voor marketing doelstellingen. 

Clima Construct mag mijn bovenvermelde gegevens gebruiken

   

U kan zich op elk moment uitschrijven door op de 'unsubscribe' link te klikken die u telkens onderaan de e-mail vindt. Of door Clima Construct te contacteren via manuella.goyvaerts@climaconstruct.be. 
Clima Construct behandelt uw informatie met respect. Meer informatie over onze privacy regels vindt u op de website. Door hieronder te bevestigen, gaat u akkoord dat Clima Construct uw gegevens verder zal behandelen zoals hierboven beschreven.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]