Nieuws 2020-03-11

Dit was InstallPro

Clima Construct op InstallPro


Vorige vrijdag vond u Clima Construct op InstallPro by Batibouw.
Misschien bent u wel even langs onze stand geweest? Voor informatie over de Helios producten, over het maatwerk in galva, inox of pir of over het populaire textielkanaal.
U kon er niet bij zijn? Hieronder even een overzicht van de producten die van dichtbij konden bekeken en gekeurd worden.

Clima Construct maatwerk


Maatwerk ... met uniek colette-kanaal
Clima Construct kan voor uw project allerlei maatwerk leveren. Enkele mogelijkheden van kanalen werden getoond: galva (geïsoleerd/geperforeerd), inox of PIR. Maar ook bochten, plenums, dakkap, rooster en registerklep.

weerbestendig PIR kanaal

Extra aandacht was er voor het colette-kanaal. Hierbij worden alle voordelen van een PIR kanaal gecombineerd met de robuustheid van een galva kanaal. Eigenlijk een PIR kanaal met een galva jasje, ofnog een weerbestendig PIR kanaal. Deze heeft hoge resistentie tegen beschadigingen veroorzaakt door vogels en andere omgevingsfactoren.
Onze sales geeft u graag meer uitleg over de mogelijkheden!

Helios op InstallPro


Helios
AIR1 plafondmodel: unit met debiet van 500 tot 3.200 m³/h. Makkelijke installatie en onderhoud, ook in systeemplafonds.
GigaBox ventilator: deze werd op de stand gebruikt in combinatie met het textielkanaal. Het is een multifunctionele boxventilator die zorgt voor middel tot hoge luchtdebieten bij grote drukverschillen in allerhande installaties.
M1 badkamerventilator: mooi design en geluidsarm.
DVEC 200 PRO dakventilator: met EC-motor en met variabele snelheidsregelaar. Ideaal als centrale afvoerluchtventilator voor een woning met meerdere verdiepingen.

textielkanalen InstallPro

Textielkanaal
Makkelijke plaatsing, allerlei vormen, kleuren en materiaal van de stof is mogelijk én doordat het textielkanaal kan gewassen worden is het zeer hygiënisch in gebruik. Een textielkanaal heeft vele voordelen tov een klassiek ventilatiekanaal.
Klik hier voor de folder.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]